suggest,please...

Boleh suggest susu yg baik bg yg awl kehamilan dan susu yg boleh kuatkan kandungan?

9 Balas

Not sure pasal susu yang boleh kuatkan kandungan. Sy just consume fresh milk brand yarra farm sbb itu je yang boleh. Pnh try anmum n susu kambing formula xtahan bau nk muntah. Tp sy ad research yang sbnye fresh milk lebih baik berbanding formula milk. Kalau nk consume susu kambing pun cari yang fresh n pasturised.

Susu pregylove no.1 Bgi ibu2 yg takut janin tak kuat kn... So awk iktiar la guna pregylove.... Saya sendri pun penah minum nya... Awal kandungan USIA 6minggu

Minum susu biasa je sis asalkan bukan susu tin 😂 sbb susu ibu hamil ni kat packaging jer tulis low sugar tp bila minum blh thn manis juga.

Mamadil susu rizqi ada 3 flavour coklat vanilla dengan strawberry best. If nak try boleh pm kita hehe. Kita minum seen first baby lagi.

my doc suggest fresh milk..dia xbg mnum susu formula..too much sugar,nnt kndungan bsr sgt sbb sy kcik..so,sy mnum fresh milk n fresh juice

Nespry sgt ok. Kurg gulaa. And tkde rsa mual sgt klau minum . Cri susu y kurg gula

Utk kuatkn kandungan x sure plak. Tpi blh try similac sbb ad acid folic skali

Sy minum frisomum gold😘✌

Frisomum gold

5y ago

Boleh jugak, ada folid asid skli