Tak tahu nak bgi susu apa ?

Suggest susu yg naikkan berat bby please

3 Balas

Selain susu, waktu tidur yg mencukupi pun main peranan berat anak. Lagi satu, bawa anak jalan2 kena vitamin D drpd cahaya matahari pagi. Pastian anak aktif ceria dgn bermain dengannya dan bawa dia bersosial dgn orang lain.

6mo ago

Sama

Susu ni ikut keserasian badan masing masing.baby saya serasi minum susu lactogen.minum setiap 3 jam/4 jam sekali.4 bulan 8.5kg..hampir masuk line merah tapi belum lagi😁

6mo ago

btl. tpi anak saya minum susu snowbrand, and rehat baby pun kena cukup..

similac tc 0-12 bln