SUSU

Boleh suggest kan tak susu yg bagus,kurang rsa hamis & less sugar utk awal kehamilan..

1 Balas

Freshmilk dari farmfresh.ataupun hl milk.kalau awal minum maternal milk berkemungkinan berat badan awak naik mendadak dan kena gdm.fakta ini disokong oleh dr saya😅 sebab saya minum frisomum and berat badan saya naik mendadak.kalau awak nak juga minum maternal milk,awak boleh request sample dkt website dorang.dalam masa 1bulan awak akan dpt.kalau ikut saya,mana2 susu akan rasa pelik kalau tak kena dgn tekak..pregnant ni lain macam sikit.

5y ago

Ouh yeke...tqq for the info 😊