Pampers new born murah MIKUBI

Mommy pnh guna pampers new born jenama mikubi x..sy tgok kt shopee ramai yg dh beli..murah pn murah..feedback semua ok..mommy skali beli pampers newborn bpe byk.

Pampers new born murah MIKUBI
53 Balas

Anak sis mmg pakai brand ni dari lahir sampai sekarang..umur baby pun dah 2 bulan 5 hari.. Bg sis brand mikubi ni bagus walaupun nipis sbb x bocor kalau baby buang air kecil banyak kali...kulit baby pun x merah atau melecet..tape tepi pun lembut x sakitkan atau merah2..saiz NB ok x kecik sangat..saiz S pun besar sikit selesa baby pakai...sampai sekarang masih guna saiz S...berbaloi2 beli bila pakai dalam pantang sbb kerap tukar pampers kan..sis mmg beli banyak2 buat stok..anyway cuba..try..test dulu baru tau best atau x best..berbaloi atau x..hehe.. Terpulang pada mommy ye...😊

Pernah try masa baby baru lahir haritu. Yup, diapers ni lembut. tp agak nipis 😅 If nak try, Boleh je beli. Saya pun baca review org ckp elok. Try dulu and nilai sendiri. Lepas saya try beberapa lagi diapers brand lain, saya puas hati dgn genki 😃 cuba dulu okay ☺️

Okay je anak sy pakai , tk bocor ,lembut. Lagipun baby kerap tukar pampers. Saya pakai 2 pack yg saiz nb 36 pcs punya ,cukup untuk tempoh pantang. Tengok baby juga ,kalau baby kecik rasanya muat saiz nb untuk tempoh sebulan, klau besar boleh amik s

sy bby newborn guna mikubi ni beli dkt shopee murah Dan elok Sgt.. xbocor .. newborn nya besar mcm size s... so mmg boleh guna lma.skrg dah 1buln bli Huggies pack biru xok nipis suka bocor... then nk try petpet plk size s.

Depend pada baby sbnrnye.. Sy baru2 nie lahir waktu 36 weeks, baby kecik lg jd selepas guna 4 paket pampers NB baru tukar saiz S.. Kalu anak puan lahir nt besar, sekejap je guna saiz NB nie.. 1 paket pun dah cukup..

Wahhh... Banyak feedback yang best pasal diapers ni, pernah rasa nak beli untuk baby akan datang ni, tapi sebab risau tak sesuai kulit baby, tu yang saya hold dulu. Boleh la cuba nanti 😊

Sangatsangat okay. Walaupun hrga murmur. Kualiti sgt okay. Xde mslah apa pun , saya pakai dri newborn smpai skrg 4M+ saiz M . Tk mudh bocr anak pun selsa. Luas pun luas

Aha beli masa newborn. 1pack je sbb nak try dulu, so far ok laa. Tapi anak saya newborn saya pakaikan mikubi 1pack, petpet 1pack. Habis 2pack tu teros pakai sz S pulak.

Sye beli satu pack yg ni je.. Jenama ni.. 36 pcs.. Lpas tuh standby size S satu pack.. Akak2 ckm ok.. Xbocor.. Tp lom try.. Sbb bby bulan depan bru timbul ☺

Anak saya dari lahir smpi skrg daa 3buln 23hari still pkai pampes mikubi murah pon murah dan ank saye serasi dengan pampes mikubi