new born pampers

Mommies boleh suggest tak pampers newborn brand apa yang murah yang tahan tak bocor keliling

41 Balas

Baby saya masa newborn saya try pet pet . Memang fit . ngam . tapi sebab baby badan cpt naik , so saya try mamypoko , best tau cotton dia . but now saya pakai mamypoko and drypers touch . siang pakai drypers touch malam mamy poko tidur lena jeee . tak bocor dont worry asalkan selalu tukar risau ruam . harga drypers touch tu mahal sikit la . now anak saya dah 3 bulan size s .

Saya guna dry pro nb.. Btl2 lembut dn mnjimatkan.. wpn murah tp berbaloi, anak sy pkai xd merah2 kulitnya.. lembut sgt2❤️.. sy smpai skrg mncri pmpers selembut drypro nb,wpn ank sy dh 6bulan, tp sygnya xd😂.. cume yg sy research, huggiesla lbh kurg lembutnya sme dgn drypro..

Drypers baru tu ok..nm drypers touch..tp mahal skit...but bby lena tdo..sbb xbocor... Klu mmbuang pn xmelekat dkt kulit senang bersihkn bby..

Sy guna whoopee utk anak sy. Alhamdulillah setakat ni xde ape masalah dan x pernah bocor lg walaupun dia kerap buang air. Harga pun murah ❤

Saya drypers ngn petpet pernh try .and saya plih petpet sb drypers buat punggung ank saya merah2 .

Sy guna brand kat kedai QQ baby shop. Try la cari mmg jimat n berkualiti

5y ago

Type je kat google maps.. qq babyshop area kawasan puan.. cth qq babyshop muar. Haaa gitewww 😁

Beli je fitty sis size S pun kcik mcm nb. 84pc baru rm28 kt econsave

pet pet sis utk newborn u beli kat shoppee ada offer skrg mirah juga

Petpet. Sbb dia ade lekuk kt bhgn dpn spy pampers x tutup tali pusat

Petpet kalau nb mmg ok.. cutting diap lun ngam dgn nb..