Milk Booster

Hi. Boleh suggest any milk booster yg sngt bgs dan berkesan cepat tak? Anak saya jaundice and saya dinasihatkan untk bf anak saya. Tp susu saya kurang sikit. Apa yg elok dimakan atau minum? Lagi satu. Mcm mana nk cepat turunkan kuning baby?

5 Balas

Milk booster ada chemical yg kdang2 bby allergy. Sys cuba minum Innate. Ni katanya natural. So far Alhamdulillah bby takde mslh. Feedback pon elok. Sy beli dr ig/fb @innate.kualalumpur Alhamdulillah susu bertambah. Berminyak pekat mcm tu.