Mamom Milk Booster

Ada tak mummy yg consume mamom milk booster? Berkesan tak?

2 Balas

MB ni kena try n error mommy..bgantung pd badan kita jugak..ada org yg sesuai n bkesan..ada jugak yg tak bkesan..yg penting kena slalu +ve 😊

Pernah consume.ada perubahan,cuma kena minum air kosong yg byk juga.tak boleh bergantung pd mamom sepenuhnya

4y ago

Yep betul tu. Sama lah mcm saya. Kena minum air byk jugak. Tapi syukurlah, mamom dpt support lah bm tu jadi byk. Compare sebelum ni minum air je, biasa2 keluar. Belum jumpa lagi booster yg mmg buatkan bm flow nonstop 😋