Keperluan di hospital

Boleh share sedikit apa keperluan yg perlu dibawa masa nk check in hospital? Esok siang saya akan pergi hospital untuk keluarkn baby saya yg da meninggal dlm perut . Insya allah akan di induce untuk keluarkan baby . Doakan saya kuat ye untuk hadap ujian ini 😔. Btw, Berpantang tanpa baby pun misi akan dtg untuk visit ke di rumah?

1 Balas

mudahan Allah gantikan kehilangan dengan yg lebih baik. Bawalah pad, toileteries, tuala, sepersalinan baju discaj nanti, balm/minyak angin, stokin, botol air, sudu garpu, mug, kudap2, dtg pakai sandal mesra tandas, plastik baju kotor.