Senaraikan keperluan barang baby dan ibu utk bawa ke hospital

Hai mommy's.. Boleh share tak apa keperluan barang baby dan ibu yg perlu dibawa ke hospital.. Contoh baju kena bawa berapa helai.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Govt - utk baby bawa baju, bedung topi utk discharge shj. Sepanjang kat hosp, baby cuma perlu pampers & wet tissue yg lain guna baju hospital🥰 mommy pun sama, bawa baju utk discharge je. Makanan, botol air, seluar dlm, pad & brg mandi

6mo ago

Yeke sis.. Pampers jela kena bawa lebih ya.. Terima kasih sharing

Hospital swasta ke gov?

6mo ago

Gov