16 week

Boleh scan jantina xlagi time ni? Ke masih kecil? Waktu cantik utk scan kandungan berapa week ek?

16 week
15 Balas

Saya cun2 16 weeks tu saja test scan, nampak ka x gender baby. Alhamdulillah kalau boy kan orang cakap memang senang nampak compare baby girl. Memang terang lagi bersuluh time tu nampak baby boy hehehe 😂

saya scan 15 week 5 hari dah nampak baby boy... sebab masa tu pon dia tengah tido so tak dapat main sorok2.. huhuh

saya scan 18 week, tak nmpak lgi sbb terhalang kaki😁 sabtu ni bru check up balik, harap la baby tunjuk gnder

sy scan 12 or 13week kot, mcm xpecaya dah ble nampak jantina time Tu.. baby boy memang senang nampak, lagi2 4D

msa 16week untuk anak boy dh nmpk.. sy slalu scan msa tu untuk 2 boy. anak boy mudah nmpk

Biasanya 18w ke atas. Tapi tu pun kena tengok jugak baby nak tunjuk atau tak 😅

tadi scan 17w xnampak lagi gender baby.Doc cakap dalam 20w da bolee nampak..

saya scan masa 18w,dr kata gurl,masa 28w boy sebab nmpak bird dia😁

Boleh. Saya scan 16wk dah nampak tapi kena tengok posisi baby jugak

Kalau di kk, 20 weeks baru scan gender