Siapa due sma dgn sy 09.12.2020

Skrg week 16 .3 hari,biasa week ke berapa pergi scan jantina Bby ???

11 Balas

16 weeks skrg ??? Sy due 11.12.2020 skrg dah 29weeks 2hari 🤔🤔🤔....Untuk scan jantina biasa 20weeks dan ke atas. sbb awal2 kdg2 masih boleh berubh. sbb anak lelaki lmbt sikit dy punya private part nk sempurna.

4y ago

Post lma ni guys.. Skrg 29 minggu 4 hri, kdg2 ni apps ni make me bluerrr.. Laa sebap lma punya post bru kna nampak 🤣

4y ago

Hihi terima kasih...

18w ke ats dah boleh..tp mcm sy masa 26w baru puas hati sbb jelas..

birthday saya tu 9.12 😅🤗 semoga urusan sis dipermudahkan

4y ago

huhuhu. sis doa2 supaya tak overdue. 38 weeks dh bersalin pun ok☺️

20 ke 24 minggu.. smbil2 bole buat detail scan..

due kita selang sehari jee.

20 weeks dah boleh sis

20 weeks - 34 weeks

20 hingga 25 weeks

sama due kita

4y ago

alhamdulilah sihat sihat jee