Bila sesuai untuk scan jantina baby

Kawan kawan dah scan jantina baby ke? Berapa week yg masa sesuai utk scan.. first time nk scan😅#ingintahu

4 Balas

Biasa baby boy cepat nmpak… blh je saja scan start 15w blh dah scan tu. kalau ade duit lebih ape salahnya kan scan je hehe.. saya pun setiap 2w mesti akan scan saja nak tengo dia buat ape.

Saya baru scan gender masa 17weeks, saya punya mmg dah jelas nampak pistol 🔫😂🤭🤭

11mo ago

wah..iyeke..hai x sabar nk tgok jgk ni..

biasa nya kalau bby boy nampak awal. if bby girl nampak 20w mcmtu if ikut pengalaman hehe

20 weeks ke atas