scan jantina

biasa kandungan berapa weeks kita boleh scan jantina?? #ingintahu #firstbaby

5 Balas

Biasa akan jelas semasa 6 bulan ke atas. Kalau bawah 6 bulan kena tgk baby bagi kerjasama tak.. Kadang ada yg 4 bulan je tp mmg terkangkang n lurus kaki, so jelas boleh nmpk. Tapi ada juga yg 5 bulan stengah dh tp dia kepit. Saja nk rahsia drpd mummy daddy dia🤣

saya scan time 6bulan . awal dari tuh bole tgok da kalau baby bagi kerjasama.

tgk ats klinik. ad klinik kira 16 w ke atas dah blh nmpj. mcm sy scan 17 mnggu dah nmpk..alhmdllh

18-20w cun https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

Xboleh join pon. Ada link lain x

Saya scan 18 dgn 19 week dh nampak. Cme ssh sbb dia tutup tgn heew