Edd, size kepala dan berat

Boleh saya tahu normal ke jika edd saya berubah dari masa ke semasa? Dan size kepala anak saya 35w, walhal skrg saya 38w. Saya agak sedikit sedih, dan berat bby sy skrg hanya 2.7kg. Sy risaukan perkembangan bby saya😭

1 Balas

Ya boleh berubah atas sebab scan tolerance. Selagi doktor kata perkembangan baby normal, should be okay. Nothing to worry. Doktor awak kata apa?

2mo ago

I see. Don't worry too much baby. Selagi doktor kata okay dan normal, awak enjoy je pregnancy journey. Tak lama dah tu, dah 38 weeks. Bila2 je baby on board 😊