Mohon bantu saya

Masa usia kandungan 28w scan ukur lilit kepala (bpd) besar sedikit dr usia kandungan. skrg sy dah 34w dan ada buat scan kat swasta size kepala bby (bpd) kecil 3hari (33w3d) dari usia kandungan (34w) . Ukuran tubuh lainnya pula besar seminggu (35w) . Ada tak pnglaman ibu ibu dekat sini yg sma seperti saya ? Ank lahir okey tk ?

4 Balas

Bpd baby saya pulak meningkat waktu scan 35w , tapi hc sama mcm week 33 . Kawan saya doctor , dia kata sepatutnya kalau salah satu meningkat , dua2 akn meningkat bacaannya . Saya pun taktahu lah , doktor praktikal tu silap tulis atau apa , risau saya dibuatnya hm .

ukrn bby sis sama lebih kurng mcm bby sy jugak, sy baru harini 29hb td pg gi scan 5d utk 34w5d.. 😊 doc ckp normal je ukurn tu mcm tu. tkde apa2 .. sentiasa doa lepas solat .. insyaAllah semua baik2 je sis ..

1y ago

sama2 ..😊

doa yg baik2 je sis..

1y ago

Baiklh terima kasih sis ❀️

tu semua anggaran je

1y ago

Harap mcm tu ❀️