Inverted nipple

Salam mommy skalian.. Nk tnya para ibu.. Sy baru mlhir kn bby ke 2 dn skrg berusia sebulan.. Sy masih menyusu kn bby dgn susu bdn.. Mslh sy skrg..breast kanan sy inverted nipple.. Bby hnya mnyusu sebelah kiri sahja.. Dan skrg kedua2 breast sy tak sama size.. Masih ada harapan kah utk breast kembali normal kedua2 size?

3 Balas

sy pun sebelah xde puting.. sy guna pump.. alhamdulillah dah keluar.. tp kena sabar lah sikit.. take time jugak.. sy pump setiap 2-3 jam.. kalau free, setiap 45 min.. Sy pump utk increase kan milk supply..

Saya suggest sis tengok tutorial how to latch a baby with inverted nipple. Ada di Internet 😊

kne paksa jgk hisap yg kanan...urut2 bhgian puting tu