Mohon bantu saya

Masa 28w scan ukur lilit kepala baby (bpd) besar sedikit dari usia kandungan. Skrg sy dah 34week baru baru ne ada buat scan dkt swasta, size abdomen yg lain mmbesar smnggu (35w) . Tp size ukur kepala (bpd) kurang 3hari (33w3d) dr usia kandungan 34w . Ada tk yg sma mcm sy ? Dan bila melahirkan, ank normal tk ?

2 Balas

sye pn mcm nie sis.. x sume anggota bdn & kepala sme dgn usia.. ade yg tlebih, tkurang... tp selagi Dr x bg refer letter utk rujuk pakar, mksd nye ok la tu..still dlm range..

1y ago

Terima kasih sis ❤️

jangan risau..kadang scan ni xbrapa btul sgt..sis jgn risau kalau dktr xkata apa semua akan ok.. just enjoy your pregnancy 🌸

1y ago

Terima kasih sis tenang sikit baca komen sis ❤️