due baby pada RE-EDD ke atau latest size baby ?

re edd sy 19/12 .smlm buat details scan size baby kecik 1 mngu terus RE-EDD lagi due dlm 25/12 . doc ckp normal kalo size kurang 1 week . tp agak2 baby keluar nnt akan ikut due mana 1 ? ##firstbaby

1 Balas

ikut yg dlm buku pink.

2y ago

yer. sbb bby akan membesar. nnti dh msuk 7 8m doctor scan bru tgok ikut berat bby. situ nnti doc bgi solution kalau ade mslh. detail scann tu anggaran je. sbb kdg2 kalau kite pg klinik lain scan, size tu akan berubah. mcm sye kk scan bby besar 1w6d. pg detail scan bby kecik 1w. tpi xde mslh pon sbnr nye. jnji sempurna cukup sifat, alhamdulillah.