test kemahilan

boleh saya ingin menanya satu soalan? semalam dan harini saya buat ujian test kehamilan, dan dedua test ada 2 line tapi line kedua tu agak jelas, adakah saya mengandung ?

test kemahilan
13 Balas

sy sblom due period dah test mmg samar hujung² ja nmpk sbb rasa lain tu test awal 😁 tp sy yakin dgn samar tuu after 1 week buat lg test dah nmpk double line tp still kabur then buat lg after 1 week trus terang double line alhamdullilah syukur sngd 🥰 sy check upt lps bngn tdor.. x pe in sha allah ada tuu check 2 minggu lg, sy ni jnis x sbar tiap minggu test.. hihihi

in shaa Allah ada tu. sy buat test setiap 2/3 hari sbb pregnancy test banyak kt rumah🤭 harini dah 5 minggu dpt terang mcm tu kalau ada upt banyak boleh buat setiap 2/3 hari sebab hcg akan meningkat setiap 48 jam. tahniah🥳

saya baru je test pagi tadi. 2 hari lepas mmg nampak samar2. lebih samar dari sis. pagi tadi saya check nampak lebih pekat dari haritu. semoga ada rezeki kita ☺️

Nanti awak cuba lagi, samar2 ni mcam benda baru nk jdi , awak test lgi 3,4minggu pn boleh.

try check lagi seminggu 2 . saya dulu macam tu juga. Alhamdulillah naik terang

Waalaikumsalam.. cuba lagi dalam 2 minggu jika x turun darah

insyallah...nanti 2@3minggu test lg

maaf pembetulan *agak tidak jelas

cuba lagi 1minggu atau 2 minggu

InsyaAllah, hamil ni. Tahniah.