ingin menanya soalan

siapa sini mengandung tapi urine test dia negatif??🥺saya dah lewat haid 2 bulan tapi cek negatif🥺#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Hai sis, sabar ye. Sis kena jumpa doktor. Sepatutnya lewat sebulan period akan dpt double line sama terang if pregnant.

3y ago

ya sist.. itula.. saya risau... dah 9 blan kawin lum ad rezeki

Saya sis . Cek upt -ve . Gi scan dh ad kantung . 8 july ni appointment buat buku harap ad rezeki saya

3y ago

boleh saya tau sis.. sis cek ke doktor cakap macam mana sis.. saya takut sis sebab 2 bulan sudah tak datang blan.. boleh contact wasap saya sis 0168442582