test ujian kehamilan

hai nak tanya, sepatutnya harini sy period, semalam sy ada test guna pregnancy test, kalau anda semua tgok gmbar dibawah, ada keluar double line samar, anda rasa adakah sy hamil? byk kalk jugalah sy test tu .

test ujian kehamilan
4 Balas

Insha'Allah ada rezeki, try Beli upt dip n tell pulak kat Watson or guardian.. Lagi accurate.. Bila upt nie menunjukkan double line, x perlu confiused dah... Confirm ada.. Nanti Hampir 2 bln or dah 2 bln boleh g scan swasta utk double confirm & scan early pregnancy..Sebelum g scan tu jaga diri, jgn angkat bnda berat, mkn folic asid.. Semoga dipermudahkan..

1y ago

Syukur Alhamdulillah, tahniah... Jaga diri,.. Mkn asid folic.. Try g klinik berdekatan atau call untuk tanya appointment bila boleh buka buku pink...take care, semoga dipermudahkan

cuba guna brand yg berlainan mcm dip & tell atau CB digital. boleh repeat test selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. if awak mmg pregnant upt awak akan makin terang❤️

guna upt yg more accurate. dip n tell. clearblue, disclosure. watson brand. guardian brand.

pakai disclosure