makeup

boleh makeup ke time pregnt ?

17 Balas

Kali Ni pragent ..ounya suka make up tu lain mcam...🤣🤣...pragent sbelum Ni serabai ya amat...yg Ni...UI siap smua mascara blusher pp lipstik memg wajib🤣🤣

kalau skincare, avoid yang ada retinol (vitamin A) & BHA (salicylic acid).

boleh je . sy makeup je. cuma skincare ada sesetengah bahan yg kena elakkan . .

😁 Sa time pregnant ni sis, suka pula pakai makeup. Dlu mana ada. Hehe

Boleh..tapi jangan makeup telalu heavy Saya pun rajin makeup haha

Sy start pregnant ni rajin pulak pakai make up haha 😂

Bolehhh.. Asalkan x memudaratkan 😉

Boleh je sis..

Bole jek...

Boleh dear