Nak makeup je

Assalamualaikum mommies?ada tk siapa2 yg suka sngt nk makeup time preggy?tk boleh tngok muka tanpa makeup?

1 Balas

Saya masa ank 1st dulu suka sgt makeup. Walaupun dok umah je😂. Suka sangat tengok muka lepas makeup pastu puji dri sndri cantik😂😂.tapi skrg preggy kedua, nak tgok muka sndiri pon xnak dah.makeup lagi la xsuka.pergi keja or kuar jalan2 bawa muka Baru bngun tdo Pon dh xkisah dah.rasa malas sangat2.skdar cuci muka Pon dah ckup dah.

5y ago

ohh yeke..tu lah skg ne pun jarang kuar rumah..asyik terperap je dlm rmah..pastu makeup plak😂