Ikhtiar Hamil

Boleh kongsi kan tips anda semua untuk hamil?

2 Balas

ni kawan lelaki yg bgtahu..waktu lelaki paling subur dalam pukul 3/4 pagi../ time sejuk (ni dari expl dr), dan track waktu subur puan test pakai opk sampai nampak 2-2 line sama terang...kerapkan bersama semasa waktu subur tu..consume folic acid juga sebagai persediaan...selalunya 3 bulan sebelum kahwin da kena consume folic acid...saya ada baca..lelaki pun boleh consume folic acid...untuk kualiti sperma yang baik..lepas bersama..letak bantal pada bawah betis/peha...so akn jadi tinggi..supaya air mani suami masuk dengan kadar yg banyak/elak air mani meleleh keluar semula..dan biarkan sahaja..jgn cuci cepat².. semoga ada rezeki sis dan suami..🥰

pastikan bersm dgn suami ketika waktu subur... mkn mknn brkhasiat dan tidak stress