Pulut kuning

Boleh ke makan pulut? Sbb tekak terasa nak makan pulut dengan rendang.. tp org kata pulut tu angin...

17 Balas

InshaAllah.. xde pe2... sy mkn je pulut sambal kelapa.. da siap mkn terus teringat nk tnye suami.. "pulut ni x berangin ke?"... suami sy kate, "Allah.. makan je la... law x berangin pon, awk sah2 da tntu berangin je.. pmpuan kan...".. emmm.. lepas ni mls da nk tnye.. sbb mmg kne balik.. 😂😂😂

Atas badan orang jugak sis..ada yg berangin ada yg x..bdn sy memg jenis berangin..sy dh try makan sikit pulut nasib baik ok xde ape...lpas dah tau ok sy mkan pulak nsi dagang sepinggan ok jugak..

Kalau saya..makan jer apa yg teringin nak makan..jangan byk fikir..jgn sebut nanti begini nanti begitu..asalkan mknn tu yg halal Tuhan takkan hukum kita

Xda makanan yg ada angin sis. Dr. Imelda kata kalau lps makan sesuatu makanan rasa mcm perut berangin, itu tandanya sistem penghadaman kurg baik

Sy mkn je..tanak sndri buat sambal ikan bilis.mkn senyum je..hahahahaha😂.xde masalah..lega

Mitos sis. Sy haritu balun 2 bungkus pulut kuning sbb nak sgt mkn.

rasa skit pn jd la sis.. sy mkn sja, janji x kempunan. 😅

Boleh je. Klu rasa x sedap bdn, xpyh dah la mkn lg ☺☺

Dye ats org sis. Kdang2 ad yg x leh.

makan je puan...