Pulut kuning

Boleh ke makan pulut? Sbb tekak terasa nak makan pulut dengan rendang.. tp org kata pulut tu angin...

17 Balas

Bole jer mkn..

sy mkn ok jer

Kipas pun angin kak

Sy baru2 ni mkn pulut kuning dgn rendang ayam, besoknye tu abes angin 1 badan sy. Tengah2 buat keje, berlari ke toilet xtahan nk muntah..byk angin dlm bdn. Taubat dah lps ni xnk mkn pulut☺

boleh je

Tgok empunya badan.. Kdg2 ada yg tak ngam.. mostly klu melahirkan scara czer mmg akn senang masuk angin klu mkn pulut..

F

5y ago

F for?