Bubur kurma

Boleh ke klau Sy bg bby Sy mkn bbur cmpur kurma,umur dia 6bulan 22 hari

2 Balas

bubur jgn dicampur dgn buah. buat bubur sayur protein. kurma tu boleh ltk dlm pancake ke waffle ke. cucur ke.

11mo ago

terima kasih atas pendapat yg diberikn, Sy dh cuba tp bby xsuka,

Boleh, tapi tak digalakkan. Sebab manis kan. Campur sayuran hijau, okay juga.

11mo ago

terima kasih atas pendapat yg diberikn,Sy dh buat tp bby xsuka nk mkn,klau bbur syur cmpur protein laju je dia mkn