buah labu

Salam semua..bleh x sya bg anak sy bubur cmpur labu n kurma..anak 7 blan..kot2 spe yg ade pnglaman bg ank mkn cmtu..

1 Balas

boleh tapi kurma jangan banyak sangat sebab manis kan , labu pon da manis jugak .. takpon join group happy baby foods malaysia kat fb untuk resepi real food for baby kite 😀

4y ago

Sblom neh berak lam shari skli x pon 2 hri skli berak tp pas bg mkn labu shri 2 3 kli berak smpai nk mlecet bntot die tu..tu kire smblit ke?