buku mengandung

boleh ke kite nk buka buku mengandung kt klinik swasta ? sy skrg preggy no 2. mse anak 1st dlu sy buka buku dkt.klinik kerajaan. tp lme tunggu

5 Balas

Sama la sy 1st kk. Lps tu now pregnant no2 sy pegi klinik swasta sama je just byr lbh sikit senang jimat mase boleh pegi sabtu ahad dtg bile ada mase tak perlu beratur. Dan saya da daftar untuk bersalin dkt hospital guna buku klinik swasta. Okay je👍🏻

5y ago

PPUM semi gov. Hkl pun da tanya okay je.

Try pi tanya klinik yg awk nak pegi tu. Mcm sy, dia kata xblh, kne buka kt kerajaan jgk.. Kot lain tmpt, lain cara 🙂

Ikut klinik swasta tu.... Kdg ade yg suggest buat kt klinik gov pastu follow up kt swasta

Sya dua2 anak kt klinik swasta .. skrang pon buka kat sana juga

5y ago

swasta kot...

Boleh jer register kt mana2 sis