buka buku klinik swasta

Hi...ada tak ibu2 kt sini yg buka buku kt klinik swasta..ada tak syarat nk buka buku..brpa week blh buka buku..

4 Balas

Sye pn mula2 Buka kt swasta.. tp bile kite nk tukar klinik kerajaan.. dye akn tukar buku pink jgk.. mcm sye.. nurse buat buku Baru laa.. bg sye better buat kt kk je dlu.. lepas tu nk pegi cek swasta pn xpe laa.. buku pink boleh buka antara 8-12w..

Min dulu klinik swasta jugak. Tak Ada syarat pon. Cuma rasanya klinik swasta ni tak ada sediakan buku melainkan hospital. Dia cuma akan sediakan report untuk kita bagi pada hospital nanti je. itu pengalaman min lah

mcm sya buka buku diswasta dan teruskan je check up swasta... bru ni pergi hospital pon doc xckp ape..die tulis je dlm ruangn yg disediakan..xde mntak buku pink ke ape...xtau laa spital lain

tkde syarat apa pun.. sy buka buku masa 10weeks.. dr klinik tu yg suggest mcmtu..