32 week 3days

Boleh ke ibu mengandung mandi swimming pool? Sebab rasa tringin sgt nk mandi kolam tp nk masuk duduk je xberenang2 pon. ?

10 Balas

eh bagus sngt sis. Sy ni jenis mmng suka mandi kolam. Kalau tdo mne2 hotel mcty request kt husband nk ad pool. klo x de pool muka mula cm kerang busuk, klo ad ya allah dia punya senyum smpi ke telinga laki sy ckp 😅. Sngt2 bagus sis. Dan mcm senaman juga untuk ibu preggy ni. N konfirm la bnde klo kita suka ni mmng hilang stress sngt2 😊

Boleh.. Cuma jangan sesekali kencing dalam pool, sebab bila kencing, saluran kita terbuka. Dan kuman kuman semua senang masuk. (ini tak pregnant pun jangan lah kencing dalam pool ya. Kotor)

5y ago

Alright thanks sis😍

Boleh, sy siap mandi kat tasik Tadom lagi 😂😂 Alhamdulillah xde apa. Slh satu senaman plg mudah utk preggy ☺☺ anak pun suka main air skrg ni, menangis klu mndi sekjp 🙄

5y ago

Anak jadi suka main air eh 😂😂😂

Boleh je..tp hati2 Licin..better berenang bila ada husband @ ahli keluarga Bukam apa, takut cramp

Saya mase pregnant 3bulan mandy pool at villa saya.. So xbercampur dgn org lain.. So far ok jee

Sy mnd je. Siap pi brenang dlm kolam blue pool yg rmai mnusia 😁. Alhamdulillah bby lahir ok

Boleh lagi digalakkan kalu kerap mndi kolam

blh sis,kira senaman utk mudah bersalin jgk

5y ago

xda ap2 pun

Blh2 je sist😊

Boleh