32 week 3days

Boleh ke ibu mengandung mandi swimming pool? Sebab rasa tringin sgt nk mandi kolam tp nk masuk duduk je xberenang2 pon. ?

10 Balas

eh bagus sngt sis. Sy ni jenis mmng suka mandi kolam. Kalau tdo mne2 hotel mcty request kt husband nk ad pool. klo x de pool muka mula cm kerang busuk, klo ad ya allah dia punya senyum smpi ke telinga laki sy ckp 😅. Sngt2 bagus sis. Dan mcm senaman juga untuk ibu preggy ni. N konfirm la bnde klo kita suka ni mmng hilang stress sngt2 😊