Saya sudah dua kali melahirkan operasi, sudah 15 tahun saya hamil lagi, boleh kah lahir normal

Boleh kah lahir normal sudah dua kali operasi

6 Balas

saya dua kali caser.. terakhir caser 2015..tahun 2023 mengandung dan skrg 36minggu..memang kena caser lgi dan kena ikat dah.. doc dh bgi tanggal untuk sacer lgi.. semoga d permudahkan smua urusan kita.. aminnn

tgk keadaan. ibu sy dulu jarak melahirkan saya & adik saya, 10 tahun. tp masih kena operasi sbb 1) jalan tak buka; 2) dua anak sebelum (saya & abang) juga operasi. jadi memang tak ada pilihan.

Tengok pada tahap kesihatan / keadaan puan dan kandungan dan juga nasihat doktor. Apapun jaga diri jaga sihat. Patuh pemeriksaan kehamilan.

boleh. saya jarak anak kedua ngan ketiga 4 tahun. anak ke2 operate tiba ketiga dapat normal. syukur sangat

Depends. Dapatkan nasihat doktor mbak

kemungkinan