Baby Nafas Laju selepas Lahir

Hai ibu² saya baru bsalin 2hari lepas . Baby masih admit kerana nafas masih laju. Normal kah ibu²? Ada pengalaman ibu² di sini? Lama kah tunggu nafas bby normal ibu² ?

1 Balas

mcm sy dlu ank lahir pramatang 8bln...bsalin czer..lahir je nafas anak laju terus dikejarkan ke nicu...keadaan ank sy masa tu dh kritikal abih wayar² di seluruh badan..alhamdulillah berkat doa² kluarga usaha dokter² pakar ank sy stabil...sbulan jgk ank sy kt nicu...