test upt

Boleh ka sy test upt guna clear blue digital waktu tengahari? Atau nak kena cek waktu pagi jugak? Mohon share momy2 mana lagi berkesan ???

34 Balas

Kalau dah miss period, boleh test bila2 waktu, Kalau tarikh period belum tiba (early testing), kena buat test awal pagi Lepas bangun..

5y ago

Ohhh tak.. tu mmg darah period.. blum lekat lg.. cuma org kata tak lama dh tu.. hbis je period 3hari tu, kena usaha lg.. insyaAllah senang dh nk lekat.. kena bersama dgn suami dlm masa 2minggu lps period.. tu waktu subur kita.. doc sy dlu ckp buat selang sehari, kalau nk pregnant.. hihi