Cuma nampak kantung w6d2

Siapa yg pernah tvs scan( dari vagina) cuma nampak kantung je w6d2, janin x nampak? Normal ke?(baby ivf) Updated info: sy da scan 8 week, still x nmpk, consider misscarriage

Cuma nampak kantung w6d2
8 Balas

6w org kata scan nk tngk kedudukan kantung dlm rahim atau luar rahim n masih awal utk nmpak janin n heartbeat, repeat scan 2/3 week sis insyallah nmpak,

Sama macam sy sis. sy check isnin lepas. 6w2d jugak tapi masih belom nampak baby. Semoga yg baik baik je untuk kita semua ❤️

2y ago

sama i jug..mnggu ke 8 baru repeat

sy scan 6w kemarin doc kata da nmpk baby n dah ade jantung. doc suruh terus gi kk je nanti buat appointment bukak buku pink

Normal sis. Sya pun scan 6w nmpk kntung je and repeat scan ngam 8w Alhamdulillh dh nmpk janin dgn jntung🥰

Sis buat ivf di mana? Boleh share xperience sbb sy pn cadang nk buat ivf

Awal lagi sis, repeat 2/3 week lagi, Insyalalh nmpak skli heartbeat baby

2y ago

tu la ..doct suh jumpe after 2 weeks..

Normal. Repeat 2w lg InshaAllah dh blh nmpk janin

2y ago

Klu natural average 8w baru nampak. Doa yg baik2 ya

normal puan. sy 8w bru nampak. hehe