Scan 5w tapi tak nampak kantung .

Sy da pergi KK utk bt scan. Tp bile scan abdomen dgn scan TVS. Tak nampak kantung or janin. Jadi normal ke perkara mcm tu? Sesiapa para ibu ada pengalaman mcmni. Let's share together.#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

4 Balas

tp rahim ada menebal tak sis? sy 2 mgu lepas pun mcmtu. takde nampak apa2. tp rahim da start menebal. harini lepas 2mgu sy dtg bru nmpk kantung. alhamdulillah ada progress

6mo ago

harap2 saye pun macam tu..semalam scan rahim menebal..doc suruh repeat scan 2minggu lagi..moga2 dah ade kantung baby

sis tarikh last period bila ? Sy pon prgi scan tadi 5w4d usia kandungan tapi dah nmpak kantung alhamdulillah... tadi bila scan Dr ckp dh 6w2d ...

6mo ago

baik faham .. mungkin tunggu lagi 2/3 minggu ... baru scan balik ..

Saya prnh scan 4 week rahim menebal tp x nmpk kantung doc suruh dtg balik selepas 2/3 minggu. Mungkin terlalu awal puan.

Sy 5weeks dah nmpak kantung tp dinding rahim nipis... Tgh on ubat kuat rahim...