17 minggu

sy nk tnya momy semua.. sejak sy buat buku merah smpai kandungan saya 4 bulan.. still sampai sekarang saya belum dengar jantung baby scan baby dari doktor..bila saya tanya nurse, kenapa saya tak ada scan kenapa saya tak dengar jantung baby ,,nurse cakap tunggu kandungan saya 28 minggu baru scan baby and jantung baby betul ke..?

2 Balas

Atas kk kot. Klu kk tmpt saya.. 17 mggu dh dpt dgr degup jantung baby.. Minggu ke 20 dh scan dh.. G klinik swasta pn boleh sis

kalau kk, memang ade wktu2 dye utk scan trtentu.. kalau swasta, bila2 nk scan pn boleh.. tapi smalam sy dgr bunyi jantung.. 18w..