Due bulan 10

Siapa dekat sini macam saya jantung laju (bukan jantung baby tapi jantung mak babypregnancy 25w6d?? Ad tips x cara nak atasi saya dah 2 kali masuk hospital sebab bende yang sama..sampaikan doktor pon dah tak tahu punca kenapa jantung saya laju..

3 Balas

Saya mcm tu haritu sis . time tidur . tiba2 laju smpai rasa sesak nafas. tapi tak lama . Tak tahu lah kenapa mcm tu . mungkin effect sy ada ambil 2nd dose Tetanus injection kot. Tapi sis jangan stress2 n banyak fikir. mungkin itu juga faktornyaa yerr. Stay healthy ya sis ..

sy kalo jantung brdebar2 laju ttbe nurse ckp sbb hb sy rendah . tp mmg hb sy rndh pun😆.. nk2 kalo baby trlllu aktif lagila laju ttbe jntung ni.

2y ago

aah . bkn nurse kk je ckp cmtu nurse hospital pun ckp cmtu.

saya pon rasa sama macam asak sis nurse dengan doktor kk nak reffer saya ke kaunseling takut saya stress tapi tu laa saya risau 😅