Ibu czer..

Bole tanya kalau begini.. Mengandung ka.. Sebab sy last period 26/8/21.. Cuma tgal 29/30.9 tu ada kluar coklat2.. Tp x banyak..

Ibu czer..
11 Balas

tahniah.. kalau ada keluar spotting, baik jumpa doc... sy pun mcm tu. Doc bg ubat hormon progeston (utk kuatkn rahim). Doc kata spotting ada 2 kemungkinan: proses implantasi/ tanda keguguran. nurse pun kata: Ada juga spotting disebabkn bersama dgn suami semasa hamil. take care sis

3y ago

Terima kasih.. Iya sy mau p jumpa doktor nnti.. Tggu suami cuti dulu.. Terima kasih sis info nya

Sy suda jumpa doktor dan scan tp x da lagi nampak sebab baru 5week 4hari.. Tapi ada cyst air d sebelah kiri baru ukuran 1cm.. Jd doktor suru dtg balik 7@8week bgitu scan..doktor bg ubat kuatkn rahim.. Kasi berhenti tu darah coklat..

Berdasarkan upt tu dah positif tanda pregnant la tu. Tapi ada keluar coklat2 tu better refer dgn doktor tak kira banyak ke sedikit ke, plus boleh terus konfirm pregnant ke tak. Better be sure drpd duk risau hari2

3y ago

Iya betul tu sis.. Insha allah.. Nnti sy cek sekali scan

Tahniah sis. preggy dah tu sebab tiga2 naik dua line. Kalo keluar coklat2 tu biasa org kata sebab dia nak jadi, but if berterusan sis boleh refer hospital terus.

3y ago

Terima kasih sis.. Iya sis.. Inshaallah.. Sy p cek sekali scan

Pregnant tu. Coklat tu sport implantation bleeding, dia akan selang seli klua coklat tu. Kdang smpi 4hari

3y ago

Iya sis.. Terima kasih ya info nya.. Smpai 3hari sy kluar coklt²..

tahniah sis.. positif tuhh.. jga diri yer

3y ago

Iya sis terima kasih

Pregnant tu sis tahniah jaga diri

3y ago

Wow iyaka sis.. Alhmdulilah.. Ada genk..

tahniah...jaga diri..jaga makan..

3y ago

Terima kasih

tahniah sis. pregnant dah tu 😍

3y ago

Terima kasih sis..

Yup positif tuu

3y ago

🥰