Ibu czer..

Bole tanya kalau begini.. Mengandung ka.. Sebab sy last period 26/8/21.. Cuma tgal 29/30.9 tu ada kluar coklat2.. Tp x banyak..

Ibu czer..
11 Balas

tahniah.. kalau ada keluar spotting, baik jumpa doc... sy pun mcm tu. Doc bg ubat hormon progeston (utk kuatkn rahim). Doc kata spotting ada 2 kemungkinan: proses implantasi/ tanda keguguran. nurse pun kata: Ada juga spotting disebabkn bersama dgn suami semasa hamil. take care sis

3y ago

Terima kasih.. Iya sy mau p jumpa doktor nnti.. Tggu suami cuti dulu.. Terima kasih sis info nya