Kuning Baby

Bole sesape yg petua yg munasabah x utk kuning baby...arini ari ke7...kuning 290..smlm 235..byk gile naik..doc kate 308 terus kena warded hosp..petua pelisssssss....

33 Balas

Mandikan dgn daun kuchai dan asam keping...dpt dari jiran dan memang mujarab..cuba la insyallah..anak saya 3-5 kali mandi kuning turun byk..dlm seminggu jgn tutup lampu dlm rumah dan elakkan tempat berwarna kuning

2y ago

air daun kuchai tu campur ke dngn air asam keping? ke asing2 mandi (selang seli)?