Kuning baby

Ank saya kne kuning tahu x petua ape yg boleh cepat turun kuning baby ..siapa boleh bantu saya :)

4 Balas

kerapkan menyusu je sis. tak kisah la bf or fm. setiap 1 atau 2 jam. bby tido kena kejut juga. kerap susu nti kerap bby berak dan kencing. kuning hilang bila bby byk membuang. kalau nk ikhtiar, boleh cuba mndikan dgn daun kucai, daun belimbing, herba cina.

Sya bagi susu formula karihome smnggu dh trun kuning baby dari 7.5 ke 3 jer

bf kerap. 2 jam sekali...bby tak bangun, kejut.

cuba mandi dgn air kucai ☺️