Hai mommy2 Yang Due bulan 8 ni

Bole mommy kongsi cerita, dah beli barang baby ke belum..😂

2 Balas

macam saya both pregnancy sy sy mmg prepare awal brg baby dn siap pack dlm beg hospital. sebab baby bila2 boleh keluar. dan kita xboleh predict bila baby nk keluar☺️. mcm sy 1st baby elok sampai rumah baru turun tanda nk bersalin. utk 2nd baby pula sy sakit contraction dkt office. terus drive pergi hospital terdekat. nasib baik mmg brg hospital siap ada dlm bonet keta

1y ago

bila awak yg tak pack, nnt silap haribulan husband awak g bawak baju kurung utk awak pakai. sy pernah terbaca dkt fb. hee. husband dia pergi bawak baju kurung then malam tu dia tido pakai baju kurung😅

semoga dipermudah urusan