Beli barang baby

Hi mommy, siapa due awal bulan ogos? Dah start beli barang barang baby ke? #firstbaby

34 Balas

sy hujung bulan ogos... xbeli apa² barang lagi.. kandungan sy baru 11 w... ingat nok beli nnt hujung bulan ni ..beli serba sedikit.. nnt xlaa kos tu keluar bnyak .. beli ikut kemampuan.. walaupun anak ke-3 excited macam first bby🤭... barang² bby yg anak no.1 & 2 sy sedekahkan kpd org memerlukan masa covid melanda tahun lepas...

Saye due October bru 4w tapi dlm dlm chart shoppe dh 100% dr tahun lpas hihi https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

2y ago

Ya sama saya nak join pun tak boleh. Minta tolong add saya ya 0176277924. Tq :)

biasanya kwn2 n family Saya nasihatkn beli penghujung 2nd trimester.. tp kalau kewangan Tak mengizinkan, beli lah sikit2.. cuma yg melibatkan jantina baby tu, hold dulu.. Kang beli baju boy. keluar girl pulak.. hehe.. tp 1st baby mmg excited.. Saya pun first baby.. hehe..

sy due awal bulan 6, setiap bulan sy beli sikit².. jarak anak 1st ngn 2nd 8 tahun, brg baby semua da xde, nasib baik ramai kawan, adik beradik ade bg brg baby.. sy cume tambah sikit² & beli brg sy utk pregnancy & berpantang nt..

sy beli sikit2 dlu, MMG xtahu jantina lagi tapi pilih yg Kaler boleh boy n girl pakai..xpyah beli baju byk pun, bila dh tahu jantina baru blh beli byk..tapi sy lebih suka beli baju size besar trus sbb nti bby cepat nau besr

sy due 30.7.. xbeli lg..nti tunggu besar sikit 6 bulan cmtu bru beli..beli baju je newborn dgn set pantang je .brg lain2 akak sy bg die pnye..

sy due 9.8.2022..apa pun x tgk lgi..bru nk selongkar kotak cri brg kakak dia..klu girl boleh la guna lgi..klu boy beli bru la jwbnya..hehe..

Due pertengahan bulan ogos baru kumpul sikit sikit sample baby hehehe mcm barang baby dh add to cart cuma belum beli lagi. Excited 1st baby 🥰

2y ago

https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Saya due awal ogos .Tapi byk dah dapat brg beby,org hadiahkan,Alhamdulillah. Masa 6 bulan nanti start beli sikit² .Skrg macam awal sgt.

Sy awal bulan Ogos heheh tapi duk servay2 je baru.. Nak beli belum lagi.. Karang masuk dlm kedai tak igt dunia dah 😂😂

2y ago

https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️