Due Date.

Hai gais.. Siapa sini due date bulan 8.Dah beli barang baby sikit2 ker? saya 25/8/21 Anda?

40 Balas

30/8/2021.. InshaaAllah... baru beli ckit²,.. tp bju bby lom lagi.. byk lh blm beli.. 😅 sbb lom tau gender.. yg pasti nya akn bli dlm masa tdekat ni.. sbb sy tak larat dh jalan lama².. sakit betis dah..🤭

3y ago

sy x tau gender sis.. anak kepit.. 3kali scan pun sama.. anak x bagi kerja sama.. jd sy beli baju unisex je sis.. dah keluar nnt baru tambah.. skrg sy beli dalam 10helai dulu..

eh sama la due date kite☺️ saya dh start beli sikit2..sbb takut nnti perut makin besar xlarat nk jalan mencari..hehe..beli sikit2 boleh save bajet..

3y ago

a'ah sama la dengan saya.. saya pun dah beli sikit2.. sebab jauh shopping mall takut tak lart pula nak jalan nnt kkau perut dah besar

saya due date 05/08/21 gak tp blm stat beli brg baby lg sbb mak saya kta msh awal lgi tngu kehamilan 6 bulan Bru beli brg baby

sy due 28/8..bfday sy 25/8 hope baby kluar ikot bfday sy hehe..blm bli apa lg bln dpn bru nk bli brg2 baby

3y ago

ok lah mcm tu.. nty boleh smbt sme2 birthday nye..😊

sy 5bulan lebih dah beli dah.. sb risau tak larat banyak jalan.... sementara masi boleh gerak cepat ni sy dah prepare..

edd saya 19/8. tk bli mne pn sbb second bby. pkai yg kakaknye punye je. cuma mndian kne bli lain. in shaa Allah bulan depan.

3y ago

alhamdulillah semoga di permudahkan segala urusan

01/08.. Tak beli apa2pun lagi.. InsyaaAllah bulan depan kot baru nak beli brg2 baby.. Brg berpantang

sy 1/9. tp gdm xbole lebih due. mungkin awl jd bulan 8. xbeli apa pon lg. plan nk msuk 6 bulan bru beli

3y ago

sy 8/8.blm beli ape pn lgi.tapi 2 kali dh scan dktor kte girl.nk scan lgi sekali.btul2 confirm girl bru beli baju brg baby😊

Saya due 4/8 tapi baru beli barang mandi: tuala, sabun tu semua je dulu😂

due kita sblh2 je sis selang shrii. 😆 tggl nk bli pampers dgn brg mndiannnn bby je