Shopping barang newborn baby ??

Hai mommy2 semua. Hari ni saya dah 26weeks. Barang baby dah beli sikit.. cuma nak tanya mommy2 yang shopping online (shopee), shop apa ya yg best?

2 Balas

Sis kena rajin survey2 kekdg ada ms2 kdai tu buat promosi..kang bgtw sis nm kedai..skali tgk dia dah back ke hrga asl .better sis riki2 dlu like dlu ke mne berkenan or msukkn dlm cart kmdian compare the price .br bli 😉

Semoga dipermudahkan urusan sis 🤗. So far, saya tak beli online. Jadi tak tau shop apa yang best. Saya biasa beli kat Manjaku mall