Spe pnh ggur kantung kosong berkali2 n msih blh hamil normal n slmt kndugn sterusnye.sy 4 kli ggur

Blighted ovum

6 Balas

Saya 4x gugur.first gugur ada kantung Jee 2 tu ada baby xpi xde jntg tu yg gugur.last tu x tahu mengandung Sebb asik dtg bulan Jee x benti.pegi KK ni umpa doc ..doc cek upt rupannya mengandung xpi baby da xde,ada darah n kantung je..refer hospital..siap doc amek sampel kat hntr makmal alhamdulillah xde apa..sy tgu 3y baru mengandung lgi.. alhamdulillah skrg dah 13w