xtahan bila perot berangin ?

Bkn kdg2. Tp hari2. Perot akan angin je. Angin tu yg rse x sedap perut. Nk mkn x berselera langsung. Tp kena pksa mkn. Rse nk terkeluar blek. Bile mlm, ssh nya nk tido. Perut kembong semacam. Sebelum kawen mmg jenis bdn byk angin , lps kawen awal2 pregnant angin tu kemain byk. Kdg x tertahan. ? Bru masuk 8week. Makin kerap nk buang air kecil. Xlrt nk ke toilet pepagi . Normal ke??

15 Balas

Normal sis.. saya awal2 pun gitu. Mula2 ltk minyak angin mmg kentut2 je tp kakak ipar ckp jgn ltk minyak angin pulak.

4y ago

Xtau sis.. kdg kalau xtahan saya sapu gak sikit2 kat area ulu hati tu.