mabuk angin

Sape de pnglaman atau petua nk kurang kn mabuk angin... nk msok 8week... allah dugaan mabuk... asyik nk meluap je cm nk mntah tp x kuar ape pon... cm perot msok angin... smpai skit perot.. ade x cara y bole kurangkn mabuk angin ni... asal pagi dgn mlm mst kene... tq

2 Balas

sejenis macam saya sampai around 13 weeks mabuk and muntah angin, perut sebu. ada jugak tanya2 and cuba nak kurangkan, tp ttp jadi jugak sebab hormon tu. Jadi bertahan jelah enjoy it demi baby 😂 cuma jangan biar perut terlalu kosong ataupun terlalu penuh, makan kerap tp sikit2, pastu banyak makan buah. Hopefully habis 1'st trimester hilang dah rasa tu, sekarang saya dah 18 weeks memang takde dah rasa sebu dan angin.

Guna t rub balm dari tasneem in shaa allah membantu.. Sesuai utk newborn, pregnant women dan dewasa http://www.wasap.my/+60142659754/taptrub